New caches being listed in unknown dragon zone

For all your general chit chat, caching or not.
Post Reply
Smittengranny
Posts: 9
Joined: 14 September 13 11:52 pm
Location: QLD

New caches being listed in unknown dragon zone

Post by Smittengranny » 07 June 21 8:27 am

In the last few days 3 of my newly published caches have been listed in an unknown dragon zone when they are obviously not.

User avatar
caughtatwork
Posts: 16430
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: New caches being listed in unknown dragon zone

Post by caughtatwork » 07 June 21 9:18 am

Help us out here. I can't read minds.

Which ones? Give us a link to the listings.

Sometimes when the API we call to to get the locale or the spatial point for the location we timeout or get no response.

If you click 'Update Locality' that sometimes allows the call to get through and should update the locality. If that doesn't work, give us as much information as you can as to which caches you are having trouble with. It's only when we know what you are looking at that we can try and replicate the issue.

Smittengranny
Posts: 9
Joined: 14 September 13 11:52 pm
Location: QLD

Re: New caches being listed in unknown dragon zone

Post by Smittengranny » 07 June 21 10:50 pm

Hi there caughtatwork,
My apologies for lack of detail. The 3 caches were GA22007 GA22009 and GA22010. They are all in the Walgett dragon zone on the map but not in the listing .
Cheers
Smittengranny


User avatar
caughtatwork
Posts: 16430
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: New caches being listed in unknown dragon zone

Post by caughtatwork » 08 June 21 9:30 am

Thanks. The spatial information that was required to place it into a zone was not returned from the external call. I have now updated them and they should appear in the correct dragonZone.

Smittengranny
Posts: 9
Joined: 14 September 13 11:52 pm
Location: QLD

Re: New caches being listed in unknown dragon zone

Post by Smittengranny » 08 June 21 5:15 pm

Many thanks.

Post Reply