You can now use 'Geocache' in scrabble...

For all your general chit chat, caching or not.
Post Reply
User avatar
Happy Chappies
2000 or more caches found
2000 or more caches found
Posts: 506
Joined: 04 July 09 12:18 am
Location: Box Hill

You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Happy Chappies » 11 April 14 10:25 am

According to the official dictionary apparently...

Kind of impressed that it got up against all the, more mainstream, competition.

User avatar
caughtatwork
Posts: 16140
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by caughtatwork » 11 April 14 10:45 am

Yeah, good luck with getting that on a scrabble board.

GEOCACHE = 8 letters. You have 7 in your hand. So you need a perfect storm to get both the space and the one available letter on the board to make this 8 letter word. No idea of what the odds are of that happening.

User avatar
Yurt
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 1509
Joined: 01 May 09 10:08 pm
Location: Northern Suburbs, Sydney

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Yurt » 11 April 14 2:39 pm

Could be handy later in the game if the word CACHE has been placed I guess.

User avatar
GammaPiSigma
450 or more roots tripped over
450 or more roots tripped over
Posts: 227
Joined: 23 May 04 7:46 pm
Location: Campbelltown, NSW

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by GammaPiSigma » 11 April 14 2:47 pm

You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
Last edited by GammaPiSigma on 11 April 14 4:12 pm, edited 1 time in total.

Tuena
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 523
Joined: 17 November 06 11:38 am

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Tuena » 11 April 14 4:11 pm

Geocash

User avatar
Happy Chappies
2000 or more caches found
2000 or more caches found
Posts: 506
Joined: 04 July 09 12:18 am
Location: Box Hill

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Happy Chappies » 11 April 14 5:23 pm

Wow, the angst...

http://www.slate.com/articles/life/gami ... eless.html

Gotta love this:

“I’m angry that my weird, nerdy hobby has been coopted by other people’s weird, nerdy hobby.”

User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6947
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by CraigRat » 11 April 14 6:34 pm

GammaPiSigma wrote:You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
=D> =D> =D> =D>

User avatar
Yurt
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 1509
Joined: 01 May 09 10:08 pm
Location: Northern Suburbs, Sydney

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Yurt » 11 April 14 10:25 pm

GammaPiSigma wrote:You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
Could you use that in a sentence?

User avatar
GammaPiSigma
450 or more roots tripped over
450 or more roots tripped over
Posts: 227
Joined: 23 May 04 7:46 pm
Location: Campbelltown, NSW

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by GammaPiSigma » 12 April 14 1:45 am

Yurt wrote:
GammaPiSigma wrote:You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
Could you use that in a sentence?
Good morning. That's a nice tnetennba.

User avatar
gmj3191
5000 or more caches found
5000 or more caches found
Posts: 1314
Joined: 22 April 03 12:37 am
Location: Sandringham, Vic Garmin Oregon 650

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by gmj3191 » 26 April 14 10:30 am

CraigRat wrote:
GammaPiSigma wrote:You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
=D> =D> =D> =D>
Why not, it's in the Collins English Dictionary ?

User avatar
dopamel
Posts: 3
Joined: 25 December 13 5:26 pm
Location: Australia
Contact:

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by dopamel » 27 May 14 11:55 pm

ahaha, thanks for the tip, I'll be sure to surprise my geobuds with that one if we're ever caught playing Scrabble

User avatar
PesceVerde
700 or more Caches found
700 or more Caches  found
Posts: 452
Joined: 07 February 08 12:12 pm
Location: Arana Hills.

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by PesceVerde » 28 May 14 11:55 am

GammaPiSigma wrote:
Yurt wrote:
GammaPiSigma wrote:You can use geocache but not tnetennba. What a world. :lol:
Could you use that in a sentence?
Good morning. That's a nice tnetennba.
No it isn't.

User avatar
Yurt
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 1509
Joined: 01 May 09 10:08 pm
Location: Northern Suburbs, Sydney

Re: You can now use 'Geocache' in scrabble...

Post by Yurt » 28 May 14 12:05 pm

When our cat was spayed Mrs Yurt made a little sock filled with padding to put around the cat's neck to prevent her chewing out her stitches. We called the device a 'tnetennba'.

Post Reply