Creating a virtual cache outside Australia

Other issues that relate to international Geocaching.
Post Reply
User avatar
firesafe
10000 or more caches found
10000 or more caches found
Posts: 400
Joined: 05 March 08 10:12 pm
Location: Hawthorndene
Contact:

Creating a virtual cache outside Australia

Post by firesafe » 15 July 09 4:46 pm

I have a question.

Can I create a virtual cache on GCA for a location in the US.

I have one in mind for tomorrow near Long Beach CA

Thanks Scott

User avatar
caughtatwork
Posts: 16034
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by caughtatwork » 15 July 09 4:56 pm

Sure, why not?
You may not get many visitors, but you sure can list it.

User avatar
Richary
6500 or more caches found
6500 or more caches found
Posts: 4127
Joined: 04 February 04 10:55 pm
Location: Waitara, Sydney

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by Richary » 16 July 09 1:16 am

I've got a virtual at Singapore's Changi airport for those on a stopover. Look out the window and read the info. But yes, stuff al finds in the 4 or so years it has been active.

User avatar
tronador
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 1542
Joined: 04 November 05 10:18 pm
Location: Lidcombe,Sydney, NSW

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by tronador » 16 July 09 1:13 pm

I have a virtual in Borneo, still waiting a FTF :D

Posspet Boys
3000 or more caches found
3000 or more caches found
Posts: 182
Joined: 11 July 04 8:26 pm
Location: Crafers, South Australia

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by Posspet Boys » 28 July 09 10:41 am

Richary, I've been keeping my eye on the Singapore cache but have not been through there for a while.

User avatar
riblit
It's the journey.
It's the journey.
Posts: 3444
Joined: 04 April 03 6:30 pm
Location: Land Grant of John Campbell

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by riblit » 25 February 10 4:07 pm

richary wrote:I've got a virtual at Singapore's Changi airport for those on a stopover. Look out the window and read the info. But yes, stuff al finds in the 4 or so years it has been active.
You should have put it at KLIA.

User avatar
pwags
1500 or more caches found
1500 or more caches found
Posts: 411
Joined: 31 December 07 5:01 pm
Location: Melbourne

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by pwags » 25 February 10 5:10 pm

richary wrote:I've got a virtual at Singapore's Changi airport for those on a stopover. Look out the window and read the info. But yes, stuff al finds in the 4 or so years it has been active.
Bummer! I had a couple of hours to fill in at Changi last month, and didn't even think to check GCA for caches, only GC! It's now on my list for next time, whenever that may be.

User avatar
Richary
6500 or more caches found
6500 or more caches found
Posts: 4127
Joined: 04 February 04 10:55 pm
Location: Waitara, Sydney

Re: Creating a virtual cache outside Australia

Post by Richary » 25 February 10 10:12 pm

Well, it's where I was so that's where it was placed! Haven't done KL so that wasn't an option!

Flew Singapore on that work trip.

Post Reply