Geocaching Australia
https://forum.geocaching.com.au/

Logging GCA caches straight from GSAK
https://forum.geocaching.com.au/viewtopic.php?f=12&t=19700
Page 1 of 1

Author:  Swampy [ 02 February 18 11:17 pm ]
Post subject:  Logging GCA caches straight from GSAK

I know I used to do it but the computer borked and I have reloaded all the software.
There was a little adjustment that could be made to the log cache macro in GSAK - it was only a few lines of code that could be copied and pasted in to the existing macro that would differentiate logs for GC.com and logs for GCA.

I've searched both here and on the GSAK forum and I can't find it.

Does anybody know, or have, that code?

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/