Problems accessing GCA login with firefox

Discussion about software such as GSAK, OziExplorer etc, as well as all things hardware, GPSrs, laptops, PDAs, paperless caching, cables etc
User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6984
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Post by CraigRat » 02 August 08 8:36 pm

Geof wrote: I have no trouble loging in but it seems the GCA site login is unrelated to the forum login.
Trust me, it is the same :)

User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6984
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Post by CraigRat » 02 August 08 8:39 pm

Donald, Daisy and Kids wrote:
CraigRat wrote: Can you please log in to the forums, then go to http://geocaching.com.au/my/ and tell me if it works.
Hi Craigrat, it does work from there (we can get into the forum and can see the http://geocaching.com.au/my/ page.
That means you ARE logged in to the GCA site in that case.
All items that require a login should work for you.

Next time you log into the forums tick the 'Remember Me' checkbox and you should be tickety-boo.

Donald, Daisy and Kids
Posts: 50
Joined: 06 June 06 4:01 pm

Post by Donald, Daisy and Kids » 02 August 08 9:43 pm

Thanks Craigrat. It seems to be working now but sometimes it wont log back in (direct to the GCA site). Im not sure why???

I ticked the box saying to remember me etc etc.

User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6984
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Post by CraigRat » 02 August 08 9:55 pm

It's got me baffled, there must be some kind of wierd setting in your firefox config...I've tested on firefox 2 and 3 on several operating systems and I cant get it to not work.

Looks like the work-around for you is to log in to the forum first. Not the best, but it may have to do for now.

Maybe if you get the chance, could you try logging in on someone else's computer with firefox and see if it works ok there

Post Reply