Page 34 of 34

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 1:11 pm
by oldfella
Same issue with trying to publish as well or edit a cache.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 1:17 pm
by caughtatwork
Please try again.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 1:34 pm
by oldfella
Many thanks for rectifying what ever was the issue. Working fine now. Thank you.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 1:42 pm
by Sol de Lune
All good here as well...

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 2:27 pm
by Tuena
All's well - been doin' the washin' so just logged on. Thanks.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 08 September 20 4:39 pm
by 2y'stassies
Just logged back in and all is well. Thank you.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 26 November 20 7:36 pm
by Chwiliwr
Just noticed a field perhaps not big enough on display as OldSaint has 1000 hides but it only shows 1 for them on the following page.

https://geocaching.com.au/cacher/OldSaint/hides/

Re: Report Site Issues Here

Posted: 27 November 20 8:56 am
by caughtatwork
Thanks for that. For a reason I can't quite figure, it was treating the , as a decimal separator and so the display integer was just the first number. Weird. Changed it to display as a string rather than an integer.

Re: Report Site Issues Here

Posted: 20 December 20 8:24 am
by mtrax
I'm getting GCA emails marked as SPAM in my gmail recently.
not sure if anything has changed on the host but was working fine for several years until the last month or two.

thanks

Re: Report Site Issues Here

Posted: 20 December 20 5:46 pm
by CraigRat
mtrax wrote:
20 December 20 8:24 am
I'm getting GCA emails marked as SPAM in my gmail recently.
not sure if anything has changed on the host but was working fine for several years until the last month or two.

thanks
Mines still ok.

Just keep marking them as 'not spam' and gmail should get the message and stop flagging it as spam for your account eventually. Not a lot we can do at this end, sorry!

Re: Report Site Issues Here

Posted: 27 February 21 10:13 pm
by Goldenwattle
TP13155
I can't deploy points to this trig.