Report Site Issues Here

Discussion about the Geocaching Australia web site
User avatar
caughtatwork
Posts: 16141
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: Report Site Issues Here

Post by caughtatwork » 25 October 19 7:50 am

I don't know why that happens. It's a bug, but I can't find it. I'll add a widget to the zone page so that the community can recaclulate the dZ stats for a zone.

nutwood
Posts: 389
Joined: 01 April 11 6:02 pm
Location: Tasmania

Re: Report Site Issues Here

Post by nutwood » 17 November 19 8:38 pm

Wondering if anyone can give some advice as to how to deal with log in problems on the GCA site? I have not been able to log in for at least the last six months. It simply ignores log in attempts. If I put in an incorrect password, it tells me it's incorrect but for a correct password, it takes me back to "log in/register". Either way, I can't access my account. I've a hide in the NT that'll be decomposing before it ever gets published!

Laighside Legends
10000 or more caches found
10000 or more caches found
Posts: 1273
Joined: 05 October 10 10:20 pm
Location: Yorke Peninsula, South Australia

Re: Report Site Issues Here

Post by Laighside Legends » 17 November 19 9:24 pm

On the homepage, if you click on a state on the map, a request is made to:
https://geocaching.com.au/map-vic.png
(swap vic with whatever state you click on)

I'm not sure what the purpose of this request is, but currently it gives a 404 not found error which doesn't seem right.

User avatar
WazzaAndWenches
4500 or more caches found
4500 or more caches found
Posts: 365
Joined: 08 April 07 10:28 pm
Location: Echuca, Vic
Contact:

Daily email error

Post by WazzaAndWenches » 18 November 19 9:39 am

Well, the big event for that other mob :-" has just finished and a number of new caches were published for it and they appeared in my daily email today.
When I click on the GC link for a number of them they actually link to caches published overseas. It appears the "s" in the GC code is being interpreted as a "5". All works correctly for the GCA and gmap links.
ie
St Arnaud History - Post Box by Geocaching Victoria (St Arnaud) 145.37km West
GCA: https://geocaching.com.au/cache/gcsahpb
Other: http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=gcsahpb Links to GC5ahpb
Google Map: https://geocaching.com.au/cache/gcsahpb.gmap

and
St Arnaud History - Town Hall by Geocaching Victoria (St Arnaud) 145.37km West
GCA: https://geocaching.com.au/cache/gcsahth
Other: http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=gcsahth Links to GC5ahth
Google Map: https://geocaching.com.au/cache/gcsahth.gmap

User avatar
Chwiliwr
10000 or more caches found
10000 or more caches found
Posts: 887
Joined: 10 April 05 10:39 pm
Location: Leeming Western Australia

Re: Daily email error

Post by Chwiliwr » 18 November 19 1:18 pm

WazzaAndWenches wrote:
18 November 19 9:39 am
Well, the big event for that other mob :-" has just finished and a number of new caches were published for it and they appeared in my daily email today.
When I click on the GC link for a number of them they actually link to caches published overseas. It appears the "s" in the GC code is being interpreted as a "5". All works correctly for the GCA and gmap links.
ie
St Arnaud History - Post Box by Geocaching Victoria (St Arnaud) 145.37km West
GCA: https://geocaching.com.au/cache/gcsahpb
Other: http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=gcsahpb Links to GC5ahpb
Google Map: https://geocaching.com.au/cache/gcsahpb.gmap

and
St Arnaud History - Town Hall by Geocaching Victoria (St Arnaud) 145.37km West
GCA: https://geocaching.com.au/cache/gcsahth
Other: http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=gcsahth Links to GC5ahth
Google Map: https://geocaching.com.au/cache/gcsahth.gmap
They are not real caches if you search for them via the GC search system.
(Possibly they are lab caches or waypoints from another cache loaded by somebody by mistake.)

The behavior from 'S' to '5' is normal as 'S' is not used in GC codes so the GC systems interpret it as '5'. Similar to letter 'O' to zero '0' and a couple of others.

User avatar
caughtatwork
Posts: 16141
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: Report Site Issues Here

Post by caughtatwork » 18 November 19 9:47 pm

nutwood wrote:
17 November 19 8:38 pm
Wondering if anyone can give some advice as to how to deal with log in problems on the GCA site? I have not been able to log in for at least the last six months. It simply ignores log in attempts. If I put in an incorrect password, it tells me it's incorrect but for a correct password, it takes me back to "log in/register". Either way, I can't access my account. I've a hide in the NT that'll be decomposing before it ever gets published!
Login to the forum first. It tells you that on the login screen.

nutwood
Posts: 389
Joined: 01 April 11 6:02 pm
Location: Tasmania

Re: Report Site Issues Here

Post by nutwood » 19 November 19 7:28 am

caughtatwork wrote:
18 November 19 9:47 pm
nutwood wrote:
17 November 19 8:38 pm
Wondering if anyone can give some advice as to how to deal with log in problems on the GCA site? I have not been able to log in for at least the last six months. It simply ignores log in attempts. If I put in an incorrect password, it tells me it's incorrect but for a correct password, it takes me back to "log in/register". Either way, I can't access my account. I've a hide in the NT that'll be decomposing before it ever gets published!
Login to the forum first. It tells you that on the login screen.
I have done that and the problem persists. I am currently logged into the forum, as can be seen by this reply. Should I be logging out of the forum, logging back into the forum, then logging into the site? When the problem first occurred, I messed about quite extensively with this sort of maneuver, but haven't tried recently.

User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6947
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Re: Report Site Issues Here

Post by CraigRat » 19 November 19 8:03 pm

nutwood wrote:
19 November 19 7:28 am
caughtatwork wrote:
18 November 19 9:47 pm
nutwood wrote:
17 November 19 8:38 pm
Wondering if anyone can give some advice as to how to deal with log in problems on the GCA site? I have not been able to log in for at least the last six months. It simply ignores log in attempts. If I put in an incorrect password, it tells me it's incorrect but for a correct password, it takes me back to "log in/register". Either way, I can't access my account. I've a hide in the NT that'll be decomposing before it ever gets published!
Login to the forum first. It tells you that on the login screen.
I have done that and the problem persists. I am currently logged into the forum, as can be seen by this reply. Should I be logging out of the forum, logging back into the forum, then logging into the site? When the problem first occurred, I messed about quite extensively with this sort of maneuver, but haven't tried recently.
Ok. You might need to clear your browser's cache and/or clear all cookies.
https://www.beacontechnologies.com/blog ... -one-site/

To assist us, what browser, browser version and operating system are you running?

nutwood
Posts: 389
Joined: 01 April 11 6:02 pm
Location: Tasmania

Re: Report Site Issues Here

Post by nutwood » 19 November 19 9:05 pm

Will try suggested solution.
Firefox 70.0.1. W10

Post Reply