GCA web site maps

Discussion about the Geocaching Australia web site
sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

GCA web site maps

Post by sweet - sour » 23 November 13 7:11 pm

The new maps are great, but do not have the Co-ords ithe lower right hand side or a distance scale on the lower left.
Are they available, if so, what do I do?

User avatar
CraigRat
850 or more found!!!
850 or more found!!!
Posts: 6984
Joined: 23 August 04 3:17 pm
Twitter: CraigRat
Facebook: http://facebook.com/CraigRat
Location: Launceston, TAS
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by CraigRat » 23 November 13 7:58 pm

They are temporarily unavailable due to changes in the Google maps API.

Please bare with us while we fix up any remaining maps issues,

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 23 November 13 8:34 pm

Thankyou CraigRat,
I do use that feature a lot when hiding new caches.
Sweet-Sour

User avatar
pjmpjm
6000 or more caches found
6000 or more caches found
Posts: 864
Joined: 09 April 10 12:35 am
Twitter: Booroobin
Location: Blue Mountains
Contact:

Re: GCA Maps & Coordinates

Post by pjmpjm » 25 November 13 10:09 pm

CraigRat wrote:They are temporarily unavailable due to changes in the Google maps API. Please bare with us while we fix up any remaining maps issues,
Thanks, CraigRat. That will be great. I really do value being able to check coordinates on the GCA maps.

User avatar
Tyreless
800 or more hollow logs searched
800 or more hollow logs searched
Posts: 81
Joined: 12 March 13 4:21 pm
Location: Sydney

Re: GCA web site maps

Post by Tyreless » 26 November 13 8:51 am

CraigRat wrote:Please bare with us....
Semi-NSFW
Spoiler: show
Image
Perhaps I misunderstood....

User avatar
the Monkey King
50 or more caches found
50 or more caches found
Posts: 134
Joined: 15 January 11 8:45 am
Twitter: The Monkey King @Au
Location: Langwarrin, Victoria
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by the Monkey King » 26 November 13 12:25 pm

Tyreless wrote:
CraigRat wrote:Please bare with us....
Semi-NSFW
Spoiler: show
Image
Perhaps I misunderstood....
Urgh - now I have to erase my browser history to clean my PC up! :D

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 29 November 13 7:55 am

Hi CraigRat, Checking the site this morning, there are no maps on Google Maps, but the lat & long logo is up in the bottom right hand corner.

User avatar
caughtatwork
Posts: 16276
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by caughtatwork » 29 November 13 8:24 am

This was fixed last night.
http://forum.geocaching.com.au/viewtopi ... 55#p208355
What browser and version are you using. The maps are working for me in IE, FF and Chrome.
Also, how are you getting to the maps? i.e. Via a query, cache, all caches, etc.

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 29 November 13 9:43 am

Hi CraigRat, It doesn't matter whether I log in or not. Using Windows XP. Type in Gympie into search, comes up with a list of caches in Gympie, click on anyone, Google Maps - blank page; Gmap(natural) get a street map with only one cache showing. Multi maps, street map and no caches. I have no idea what the series of letters you asked about, are. Keith

User avatar
caughtatwork
Posts: 16276
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by caughtatwork » 29 November 13 9:56 am

Please let me know what browser you are using.

Are you using Internet Explorer, Firefox, Chrome or something else.
I also need to know what version of the browser you are using.
Tell me what browser first and then I can tell you how to find the version.

I'm guessing you are using Internet Explorer version 7 which is getting a little bit long in the tooth and doesn't handle some code syntax. If you can confirm my theory about your browser, I'll look into it and see if I can determine a fix.

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 29 November 13 2:52 pm

Hi CraigRat, Internet explorer 7, and all your other gueses are correct.
Keith

User avatar
caughtatwork
Posts: 16276
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by caughtatwork » 29 November 13 6:41 pm

Thanks for the confirmation of browser and version. I have published a fix which should get you working again.

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 29 November 13 9:43 pm

Hi caughtatwork,
Google is working, but have lost the roving co-ords. I will use multimap in future, as it gives co-ords when you right click the mouse, but I don't have any caches on it. Can you do anything about that?
I use the co-ords off the maps for filling in the new cache, when hiden I take the actual co-ords, then activate the cache. This works well as most of my hides now are many Km from home, saves a double trip.
I have tried to use Google Earth, but it slowed the PC down to such a point that it was useless, Deleted it.
Thanks for your help
Keith

User avatar
caughtatwork
Posts: 16276
Joined: 17 May 04 12:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: GCA web site maps

Post by caughtatwork » 29 November 13 9:51 pm

I don't have IE7, I can only use an emulator. The emulator works to show the co-ords in the bottom right, so unfortunately I can't debug it as it works. At some point I would recommend you upgrade IE7 to IE8. You should be able to do that under WindowsXP. That might solve the problem of a browser that is coming to end of life.

sweet - sour
Posts: 9
Joined: 04 October 11 4:11 am
Location: Curra, 4570

Re: GCA web site maps

Post by sweet - sour » 29 November 13 10:02 pm

Hi caughtatwork, I presume IT7 & IT8 are the new microsoft windows, remember I'm an old fart, not really OFA with all the computor speak.
Thanks again
Keith

Post Reply