View unanswered posts | View active topics It is currently 15 December 17 5:21 pm



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Switch browser for GSAK? 
Author Message
250 or more caches found
250 or more caches found

Joined: 07 June 07 12:09 am
Posts: 72
Location: Semaphore Park
GCA Found: 14
GCA Hidden: 0
Post Switch browser for GSAK?
I appear to be having some issues with Firefox browser, which means that when I attempt to use tools/ polygon/drawing action in GSAK it will not open.
Can I change the nominated browser to Google Chrome instead of FFox?
If so how?
I have done a control panel uninstall of FF and then downloaded latest version, but it then opens up with my "old settings".
If I uninstall and then reload, surely all old settings should be negated?!
Thanks.
Malcolm


23 October 11 8:55 pm
Profile
10000 or more caches found
10000 or more caches found
User avatar

Joined: 13 October 03 11:45 am
Posts: 1067
Location: Travelling Australia using a Garmin Montana 650T
GCA Found: 6
GCA Hidden: 0
Post Re: Switch browser for GSAK?
GSAK only supports IE as its internal browser.

AFAIK You can't change it to anything else.

It would be much better to ask GSAK questions in the GSAK forum


23 October 11 10:11 pm
Profile E-mail
5000 or more caches found
5000 or more caches found
User avatar

Joined: 22 April 03 12:37 am
Posts: 1307
Location: Sandringham, Vic Garmin Oregon 650
GCA Found: 149
GCA Hidden: 10
100 GCA Finds
Post Re: Switch browser for GSAK?
On my PC I just tried this and the ploygon tool just opened another tab in Google Chrome, which is what my hands are soaking in now.
I think this would be determined by your system defaults.
Just change your default browser to Chrome and try it.

If you have been using Firefox and you open Chrome, it will probably ask if you want to change your default browser to Chrome.
Unless you want to use some of the special purpose extensions Firefox has, then just uninstall it.


23 October 11 10:29 pm
Profile E-mail
250 or more caches found
250 or more caches found

Joined: 07 June 07 12:09 am
Posts: 72
Location: Semaphore Park
GCA Found: 14
GCA Hidden: 0
Post Re: Switch browser for GSAK?
I have just been able to determine how to change my default browser to Chrome and have in turn been able to activate the polygon feature on GSAK.
Just have to sort out my other issue with FFox now.
Thanks.


23 October 11 11:01 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum theme by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.